Grote Sloot Watergames

ingevoerd op 13-8-2014

Spetterend Watergebeuren in de Grote Sloot vormt de hoofdmoot van de kermis in Schagerbrug

Schagerbrug – Na een heerlijke zonnige zomer maakt Schagerbrug zich weer op voor haar jaarlijkse kermis. Van vrijdag 12 – tot en met dinsdag 16 september aanstaande staat een zeer gevarieerd programma niets in de weg om er weer een waar dorpsfeest van te maken. Eén van de hoogtepunten zal ongetwijfeld de op zondagmiddag te houden Grote Sloot Watergames zijn. Een ploeg van maar liefst veertien vrijwilligers is reeds in volle voorbereiding om niets aan het toeval over te laten. Vorig jaar leek blauw alg roet in het eten te gooien maar met vereende krachten is er toen een noodprogramma gerealiseerd. Dit jaar hoopt het comité echter weer gebruik te kunnen maken van hun eigen glijschans in de Grote Sloot. Naast dit vertrouwde eindspel zullen ook weer twee nieuwe spelletjes het levenslicht zien.


Traditiegetrouw wordt aan de sportmiddag een thema verbonden. Dit jaar is, in het verlengde van het WK voetbal gekozen voor het thema: Brasil. De ploeg bestaande uit vier personen en één coach die zich het origineelst weet te presenteren dingt mee naar de daarvoor speciaal in het leven geroepen originaliteitsprijs. Een en ander zal plaatsvinden op en rond de dorpsbrug over de Grote Sloot en zal eindigen met een spetterende prijsuitreiking in ’t Wapen van Zijpe.
Ook aan performant op en rond het water is gedacht. Zowel de jeugdafdeling van toneelvereniging O.E.K. als de finalisten van de jeugdplaybackshow van de basisschool ’t Zwanenest zullen hun opwachting maken.
Ploegen bestaande uit vijf personen van twaalf jaar en ouder kunnen zich uitsluitend per mail opgeven. Wedstrijdsecretaris Ryanne Roozendaal ziet de opgave graag binnenkomen op groteslootwatergames@gmail.com. Deelname geschiedt op eigen verantwoordelijkheid
De inschrijving sluit uiterlijk op zaterdag 13 september om 12.00 uur. Prijsuitreiking volgt rond de klok van half zeven in de grote zaal van het Wapen van Zijpe waarna het feest met live muziek wordt voortgezet.