Sint Boys Vesdo D-team boekt monsterzege

ingevoerd op 13-10-2014

De vierde competitiewedstrijd speelden we zaterdag 4 oktober tegen LSVV D4. Natuurlijk op het prachtige hoofdveld want de verwachtingen waren hoog gespannen. Het publiek kreeg waar voor het geld: we speelden gewoon goed en brachten de tegenstander de derde dikke nederlaag op rij toe, 2-11 was de einduitslag.

Ivar en Gino waren jammer genoeg nog geblesseerd, Ivo en Kevin waren ingevlogen om te helpen. We begonnen na de warming up onder leiding van aanvoerder Koen goed aan de wedstrijd en wisten onze spitsen vanuit het middenveld steeds goed te vinden met slimme steekpasses. Achterin stond het als een huis en keeper Tom was voor rust twee keer scherp toen het echt moest dus hielden we vrij makkelijk de nul achterin. Voorin regende het kansen en maakte Maarten twee doelpunten en Jelle ook. Dat waren mooie doelpunten en de echte liefhebbers genoten vooral ook van de voorbereidende acties en passes. Ruststand 0-4. Ook na rust bleven we goed combineren, nu met Raico op het middenveld en Jesper achterin. Na een lekkere pass van Lotte rondde Max mooi af, diezelfde Max deed het daarna nog een keer maar dan van een grotere afstand. Raico liet de bal van de rand van zestien over de keeper in de verre hoek vallen, Jelle vond nog twee keer het net en ook Kevin tikte slim binnen. Het hadden er nog een paar meer kunnen zijn maar het is natuurlijk altijd moeilijk om heel geconcentreerd te blijven in dit soort wedstrijden. De tegenstander kwam in de laatste fase van de wedstrijd twee keer goed door en redde dus de eer met twee doelpunten.
Dinsdag gaan we oefenen, tegen Dirkshorn D1 dat een klasse hoger speelt, benieuwd hoe we het er dan van afbrengen.