Vesdo F2 – HCSC F4

ingevoerd op 3-11-2014

Op de warmste novemberdag ooit gemeten, was de spanning om te snijden. De jongens en meisjes van Vesdo F2 mochten thuis tegen HCSC F4. Eindelijk een gelijkwaardige tegenstander. Vol goede moed en onder leiding van aanvoerder van de dag Casey, betraden de F-jes het veld.

Roos

De wedstrijd begon met een kleine tegenslag. Al na korte tijd stond HCSC met 0-1 voor. Vesdo herpakte zich echter snel en na een uitbraak door het midden werd de 1-1 gemaakt. Voor rust scoorde beide teams nog 2 keer, zodat de kinderen met een gelijke stand aan de limonade gingen.

Tijdens de rust heeft Paul de kinderen de opdracht gegeven zich in de tweede helft beter uit te spreiden. Deze tactische ingreep heeft z’n vruchten afgeworpen. Na rust scoorde Vesdo namelijk nog 4 keer, terwijl HCSC nog slechts een keer het net wist te raken. Bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter stond een prachtige 7-4 op het scorebord. Volgens vele de leukste wedstrijd van het seizoen.

In de stralende zon werd de overwinning afgesloten met een mooie penalty serie.