Sint Boys Vesdo D-team verliest punten

ingevoerd op 3-11-2014

Alles zat mee om er een mooie wedstrijd van te maken: heerlijk voetbalweer, een leuke tegenstander, een op Gino na compleet team en veel supporters. Maar de spelers van het combiteam misten de overtuiging op zaterdagochtend 1 november en zo eindigde de wedstrijd tegen Kolping Boys D7 in 3-3.

Hard werken verslaat talent als talent niet werkt, dat is de samenvatting. We begonnen futloos aan de wedstrijd. In veel te traag tempo tikten we wat in de rondte en er ging weinig goed. Jelle en Maarten kregen een paar aardige kansen maar de scherpte ontbrak. Ons middenveld deed een sur place en achterin wonnen we erg weinig. Pas ver in de eerste helft lukte een combinatie op snelheid en kon Maarten met het laatste tikkie de score openen. Kolping Boys wilde er wel voor gaan en kwam vlot langszij: rusten met 1-1. In de rust namen we ons voor er voor te gaan – we voetballen omdat we het leuk vinden natuurlijk – en na een paar minuten kwamen we op 2-1 door Jelle maar weer was Kolping Boys slimmer en werd het 2-2. Met een lekkere vrije trap van Raiko kwamen we op 3-2 maar de sterke spits van Kolping Boys fopte iedereen en schoot diagonaal de 3-3 binnen. Wij dachten dat de 2-2 door Tom voor de lijn was gestopt en dat een schot van Jelle er gewoon in zat – de bal ging in het doel maar het net zat niet vast – maar de scheids bepaalt. Dus geen 4-2 winst en een tijdelijke eerste plek, maar gewoon een gelijkspelletje, jammer, maar gewoon accepteren. Volgende week oefenen tegen ZAP D2 (3e klasser) en dan maar weer even laten zien dat we het kunnen.