Gelijkspel voor VESDO/Sint Boys D2

Zaterdag 22 november 2014

SCHAGERBRUG Vandaag speelde VESDO/Sint Boys D2 tegen DWOW D1. Ze speelden geen 2 helften maar 4 kwarten. VESDO/Sint Boys begon met de bal. Ze begonnen sterk en scoorden snel door Maarten door een mooie bal van Jesper. 1-0. Dus DWOW mocht aftrappen. Zij kregen ook een aanval maar ze kregen een corner. De corner werd genomen en uit een rare hoek scoorde ze ook nog. 1-1. Toen was het 1e kwart voorbij.

2e kwart
In het 2e kwart begon DWOW met aftrap. Zij kwamen in de aanval maar we pakten de bal af en gingen naar hun doel. Ivar kreeg de bal en werd in het keepersgebied onderuit geschopt. Dus een penalty. De penalty werd genomen door Raiko. Hij schoot lekker in het rechterhoekje. 2-1. Aftrap voor DWOW. DWOW trapte af en ging weer in de aanval ze schoten op doel maar misten. Jay die kreeg de bal voor een doeltrap. Jay schoot de bal naar voren en Kevin pakte hem en gaf hem aan Maarten en hij sprintte naar voor en pakte de bal en schoot hem net op het nippertje in het doel. 3-1.

RUST

3e kwart
VESDO/Sint Boys mocht weer aftrappen. Ze gingen gelijk in de aanval. Maar DWOW pakte de bal weer af en ging gelijk in de aanval en schoten net aan mis. En een corner werd gegeven maar niet gescoord tot dat Koen hands maakte. Dus een penalty voor de tegen partij. De penalty werd genomen maar de penaltynemer schoot door het midden en Jay die kon hem zo pakken, dus blunder van de tegenpartij. Jay nam de doeltrap en wij gingen in de aanval maar de bal werd snel afgepakt en zij scoorden. 3-2. Aftrap voor VESDO/Sint Boys. Wij vielen nog een keer aan en we hoorden de fluit. 3e kwart voorbij.

4e kwart
DWOW mocht weer beginnen en vielen aan. Zij waren wakker geschud en scoorden heel snel. 3-3. Wij mochten weer aftrappen en gingen in de aanval maar ze pakten de bal weer af. Zij gingen nu en schoten maar die bal kwam bij Jay in zijn gezicht en toen schoot een andere jongen de bal erin. 3-4. Maar wij waren niet klaar met ze en gingen weer in de aanval en uit die bal kwam een doelpunt door Ivar. 4-4. En 4-4 bleef de eindstand.