Weer drie punten voor combiteam

Drie hele mooie doelpunten, lekker tikken in de eerste helft en de drie punten mee naar huis. Koedijk D4 - Sint Boys Vesdo D-team eindigde in 2-3. Dus na de voorlaatste wedstrijd op de derde plek. De dag na Sinterklaas komt de koploper naar Schagerbrug op bezoek om kampioen te worden. Wij willen die derde plek eigenlijk wel vasthouden dus het belooft wat.
Na drie zaterdagen die gevuld waren met oefenwedstrijden, was het zaterdag 29 november weer tijd voor het echte werk voor het Sint Boys Vesdo D-team. Zonder Jesper, Jelle en Tom maar met Kevin, Jarko en Jay speelden we een competitiewedstrijd tegen het lager geklasseerde Koedijk D4.
We begonnen goed en eigenlijk de hele eerste helft lieten we de bal goed rond gaan op het grote kunstgrasveld. Al in de eerste minuten krulde Max de bal van zo’n twintig meter boven de keeper, onderkant lat. Die zat er lekker in, dat was een opsteker. Ook Ivar, die met Gino en Sjef een prima rechterkant vormde, deed een paar prima pogingen maar de Koedijker keeper bleek een hele beste. Na een lekkere pass van Luke, die op de linkerkant prima uit de voeten kon, versnelde Maarten en verraste hij de keeper: 0-2. Daarna bleven we sterker al was het soms even zoeken omdat spelers op posities terecht kwamen die nieuw voor ze waren. Maakt niet uit, leren we van.
Na de rust begonnen we niet sterk. We ’kakten een beetje in’ zoals Jord na afloop zei. Toch was ons derde doelpunt van grote klasse: Raiko tekende voor de geplaatste diepe bal op Maarten, die trok hard door op links, zag dat Ivar van de rechterkant richting de penaltystip ging en gaf ’m op maat waarop Ivar zonder aarzeling goed binnenschoot. Uit het boekje. Het inkakken had veel balverlies en onrustig spel tot gevolg. Dus kon Koedijk gevaarlijker worden en wist terug te komen tot 2-3. Daar bleef het bij, ook omdat Jay een paar keer op de juiste plek was en goed uitkwam.
Volgende week al weer de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie, dan tegen de sterke koploper Alcmaria Vitrix. Die ploeg heeft aan een puntje genoeg om kampioen te worden dus we kunnen er op rekenen dat die er voor gaan! En wij natuurlijk ook!