Verslag Vesdo F2 - SRC F6?

ingevoerd op 30-03-2015

De wedstrijd uit de onderste regionen begon om 9.30. We hadden een voltallig team van 11 mannen en vrouwen. Met 8 tegen 8 hebben we in ieder geval een wissel minder. Iets eenvoudiger voor de coach met wisselen. De eerste helft zijn we duidelijk beter. Dit resulteert in een doelpunt van Luca, twee van Jacco en nog een van Bart. Met 4-0 gaan we de rust in. SRC heeft kennelijk super limonade gekregen, want ze komen heel goed terug in de wedstrijd. De tweede helft is heel gelijkwaardig. SRC scoort. Niet veel later een vrije trap voor SRC. De muur staat goed. De vrije trap eindigt met een harde knal op de lat, gelukkig voor ons. Na nog een aantal reddingen van Cas, die het veel drukker had dan Sjors, eindigt de wedstrijd in 4-1. Onze eerst winst na de winter. Klasse gespeeld allemaal. Toppers!