Zap – Petten/ HVS meiden

11 April 2015

Op zaterdag 11 april moesten wij naar Breezand om te handballen. Om 11.00 begon de wedstrijd. Zap begon met de bal, en al snel stond het 1-0. Mooie aanval HVS, Joël scoort 1-1. Even later mooie bal uit de hoek van Floor, Floor scoort 1-2. Helaas scoort Zap nog een mooi doelpunt, 2-2. Binnen 1 minuut gooit Annemiek met een mooi sprongschot op doel, 2-3. Even later onterechte penalty voor Zap, gelukkig ging de bal naast het doel. Gelijk gooit Joël een mooie bal en scoort, 2-4. Even later een mooie aanval van HVS, helaas cirkel. Daarna een mooie redding van Maura, topper! Mooie blok Iris L, jammer genoeg heel hard op haar arm. Mooie bal Indy, 2-5. Joël scoort 2-6. Zap komt terug en scoort, 3-6. Gelijk gooit Joël op doel, 3-7. Paar second voor tijd scoort Annemiek vanaf de middellijn een mooi doelpunt, 3-8.

Rust

Gelijk in de eerst minuten Joël en Indy scoren 3-9 en 3-10. Daarna een mooie redding Maura. Door een mooie break scoort Iris L, 3-11. Daarna mooie aanval HVS, Joël scoort 3-12. Wordt al gauw 3-13, weer door Joël. Mooie aanval Zap, helaas 4-13. Daarna mooie bal Djarna, jammer genoeg paal. Weer een onterechte penalty voor Zap, weer naast. Mooie aanval HVS, Joël scoort weer twee mooie ballen vanaf de cirkel, 4-14 en 4-15. In de laatste paar minuten scoort Zap nog een mooi doelpunt, 5-15. De scheidsrechter floot af, en elkaar nog even bedanken. Goed gespeeld meiden, tot de volgende keer!