Verslag FC Den Helder E7- Vesdo E1

zaterdag 17 oktober 2015

Al vroeg vertrokken we naar Den Helder want de wedstrijd was al om 9 uur. Helaas hadden we wat afberichten maar gelukkig wilde Thijs Uljee wel invallen zodat we toch 1 wissel hadden.

Met frisse moed begonnen de mannen aan de wedstrijd. Al in de 1e minuut had Thijs een doelkansje maar helaas. Er waren mooie doelkansen voor Sem, Jay, Jero en Thijs maar helaas… het wilde niet erg lukken. Hette en Perry hadden de verdediging goed onder controle en wisten heel wat tegenaanvallen te weren en ook onze keeper Troy had mooie reddingen. Maar helaas scoorde de tegenpartij 1-0. Er waren ook een aantal vrije trappen voor ons want de tegenpartij was hier en daar wat fysiek maar de scheidsrechter hield alles heel goed in de gaten. Complimenten daarvoor. Bij een poging om te verdedigen had Kasper de pech dat de bal in eigen doel vloog en gingen we met 2-0 de rust in.

Na slechts 3 minuten pauze en geen drinken begonnen we aan de tweede helft. Kasper stond op doel zodat Troy ook nog even lekker kon gaan voetballen. En dat was maar goed ook want hij maakte een heel mooi doelpunt, 2-1. Het was echt een hele spannende wedstrijd, alle mannen waren goed op dreef en hebben behoorlijk wat meters gemaakt! Sem had nog wat mooie doelkansen en wist daar 1 van te benutten zodat we op 2-2 kwamen. De verdediging was bij ons weer goed voor elkaar en Kasper deed zijn uiterste best om zijn doel leeg te houden. Maar de tegenpartij was er ook goed bij en wist regelmatig de bal te onderscheppen. Zo konden ze nog 2 doelpunten maken en werd het uiteindelijk 4-2 voor Den Helder.  Het was echt een hele spannende en mooie wedstrijd om te zien.

Goed gedaan mannen! Freerk en Martijn bedankt voor het coachen. En beterschap voor Thomas, hopelijk ben je er volgende wedstrijd weer bij!!