Verslag HVS E1 - Vrone E4

2e plek zaalseizoen

Verslag HVS E1 - Vrone E4  10-2
20-03-2016

Aan het begin van de wedstrijd gaan ze lekker gelijk op. In de 8e minuut scoort Babette. Kim staat op doel en heeft een prachtige redding in 9e minuut. Faye staat lekker te storen, geeft de tegenstander weinig ruimte.
Aimee mooie kans, maar de keeper heeft hem. In de 14e minuut scoort Vrone een goal 1-1. Mooie kans van Aimee gaat net naast. De focus moet even terug bij onze meiden.
Vrone krijgt weer een kans, eerst voor Kim, maar in 2e instantie toch raak 1-2. In de 17e minuut scoort Babette 2-2.
In de 19e minuut prachtig sprongschot van Babette, maar de keeper heeft hem. In de laatste seconden van de eerste helft nog een vrije bal voor Vrone, wordt goed gestopt door Kim.

Meteen in de eerste minuut gaat Jette los en scoort 3-2.
Snel erna een hattrick van Babette; 3 goals het staat nu 6-2.
De meiden hebben hun vorm weer wat meer te pakken.
Djoa doet het super op doel, houdt vele kansen van Vrone tegen!
In de 9e minuut mooie bal van Aimee maakt 7-2.
Meike en Lotte staan lekker te verdedigen, Lynn loopt goed mee.
Mooie goal Kim! 8-2
Merel zoekt goed de gaatjes en weet prachtig te scoren 9-2
Floor geblesseerd naar de kant, terwijl ze juist perfect de bal vasthield. Merel, Babette en Kim mooi 123-tje 10-2.

Na afloop blijkt dat de meiden tweede zijn geworden in de zaalcompetitie!!!! Klasse! Ze krijgen allemaal een dikverdiende medaille en een groot applaus!