JHC F2 - HVS F1

2 april 2016

We vertrekken om kwart over 9 naar Julianadorp voor de wedstrijd tegen JHC F2. Zodra de wedstrijd begint maakt Jinte meteen een doelpunt, 0-1! Nikki scoort het tweede doelpunt.

Juliette staat op doel en houdt de ballen goed tegen. Toch lukt het de tegenpartij ook om 3 doelpunten te maken. We zijn aan elkaar gewaagd! Nikki scoort weer en maakt de stand gelijk. We gaan de rust in met een achterstand: 4-3.

Na de rust gaat Jyla op doel. Ze houdt veel tegen en speelt ondertussen ook mee in de aanval. Nadat we weer een doelpunt tegen hebben gehad maakt Yaëlle een supersnel doelpunt en is het 5-4. Maar de tegenpartij is sterk scoort ook. We laten de moed niet zakken, Juliette maakt het vijfde doelpunt. Helaas toch ook weer een tegendoelpunt. Nikki scoort en de eindstand is 7-6. Spannende wedstrijd, jammer dat we verloren hebben.