LACOM ’91 Noord-Scharwoude (f1)

ingevoerd op 09-05-2016

Op moederdag konden de meiden niet lang genieten van het ontbijt dat ze voor hun moeder hadden gemaakt omdat ze zich om 0900u moesten melden voor de wedstrijd tegen LACOM ‘ 91. Anders dan de vorige keer was het nu lekker warm en vond niemand het erg om buiten te hoeven spelen!

 

Aangekomen in Noord-Scharwoude gingen we eerst even lekker opwarmen op het trainingsveld. Daar was weinig voor nodig met de lekkere zonnetje. Floor, Babette en Lotte kwamen ons team versterken.

 

We begonnen de wedstrijd direct met twee doelpunten van Floor gevolgd door twee knappe tegendoelpunten van LACOM. Daarna wisten Jinte, Lotte en Floor weer het net van de tegenstander te vinden….met 4-6 gingen we de rust in onder het genot van een glas limonade. Na rust kwam LACOM een paar gevaarlijk bij het doel van Jinte, maar ze wisten niet te scoren. En vanaf dat moment leek de fut bij LACOM er een beetje uit! Jayla, Floor en Jinte wisten meerdere keer raak te schieten waardoor we de wedstrijd uiteindelijk met 5-12 wisten te winnen. Iedereen happy!

 

Na de shoot-outs en yell snel onder de lekker koele douche en terug naar huis bij mama…op moederdag! Het was een leuke zondagochtend in Noord-Scharwoude.

 

groetjes Charlotte