HVS F1 – Kleine Sluis F1

ingevoerd op 03-10-2017

Het is zondag ochtend 10 uur en alle HVS meiden staan klaar om de strijd aan te gaan met Kleine Sluis. Meteen vanaf het fluitsignaal gaan de meiden er vol tegenaan. De eerste doelpoging is van Lisa en al snel volgt Juliette en Fien, maar het leidt niet tot een doelpunt. Dan krijgt Kleine Sluis de bal en meteen bij de eerste poging is het raak, 0-1. Dit kan een spannende wedstrijd worden. Binnen een minuut krijgt Fien een kans en gooit meteen raak en kort daarna nog een keer, 2-1. Dan kan Krissy een poging wagen, maar de keeper staat op de goede plek en houdt de bal. Kleine Sluis probeert het wel, maar Maud houdt alle ballen tegen. Als Yaelle de bal krijgt scoort ze meteen en na balverlies van Kleine Sluis scoort Yaelle direct nog een keer, 4-1. Als Kleine Sluis een aanval opzet, weet Nikki de bal te veroveren en na een mooie uitbraak te scoren. Helaas telt die niet door een voetfout in de cirkel. Als Maud in het veld komt kan zij na een schot op de paal van Nikki, de bal oppakken en doorspelen naar Juliette die vervolgens scoort, 5-1. Vlak voor rust kan door goed samenspel van Juliette en Tess Fien nog een keer scoren, 6-1. Na de limonade pakt HVS de draad weer snel op. Juliette scoort binnen een minuut, 7-1. Kleine Sluis gooit nu ook vaker op doel, maar Lisa die nu op doel staat houdt alle ballen makkelijk tegen. Krissy krijgt nu een kans, ze gooit hard, maar helaas staat de keeper weer in de weg. Dat is het de beurt aan Kleine Sluis. Door een foutje in de verdediging van HVS krijgen ze een vrije schotkans die ook benut wordt, 7-2. HVS laat zich hierdoor niet tegenhouden en al snel scoort Yaelle weer, 8-2. Dan krijgt Krissy de bal en gooit hem goed in de rechter bovenhoek. De keeper kan er niet bij, 9-2. Dan is het de beurt aan Maud om het te proberen, maar de paal staat in de weg. Fien pak de bal die van de paal komt en gooit op doel. Toch nog een doelpunt, 10-2. Niet lang daarna lukt het Maud toch te scoren. De keeper had geen schijn van kans , 11-2. Doordat Kleine Sluis niet goed overspeelt kan Nikki twee keer kort achter elkaar de bal onderscheppen en scoren, 13-2. Toch weet Kleine Sluis van een moment van onoplettendheid gebruik te maken en te scoren, 13-3. Nikki probeert het nog wel een keer, maar helaas zonder succes. De eindstand blijft 13-3, een mooie prestatie natuurlijk ook mede dankzij het goede coachwerk van Kaya.