Dirkshorn C1- HVS C1

ingevoerd op 21-11-2012

Zaterdag 17 november moesten we tegen Dirkshorn in de Harenkarspelhal. Lysanne stond de eerste helft op doel. Annika viel in van de C2 omdat Angela gestopt is met handbal, Lisette en Rob vielen in als coaches omdat André en Emile niet konden. De scheidsrechter was te laat dus startte de coach van de tegenpartij al scheidsrechter. Dirkshorn startte met bal. Het begon lekker want Maaike scoorde meteen 0-1, toen scoorde Dirkshorn 1-1 toen weer scoorde Maaike weer 1-2 de tegenpartij scoorde 2-2 en 3-2. Daarna scoorde Jenita 3-3, Maaike 3-4, Merel 3-5 en Maaike 3-6 daarna scoorde de anderen 4-6 en 5-6. Maaike scoorde 5-7 en Sanne 5-8. Toen was het rust. Wij stonden voor met 5-8.
Na de rust begint Dirkshorn met de bal. Ze scoorden meteen 6-8 en 7-8. Lysanne scoorde 7-9. Daarna de tegenpartij 8-9, 9-9, 10-9 en 11-9. Lysanne scoorde daarna 11-10 en 11-11. De tegenstander scoorde 12-11, 13-11 en 14-11. Sanne scoorde 14-12. In de laatste paar minuten scoorden de anderen 15-12 en 16-11. Toen was de wedstrijd afgelopen. We verloren uiteindelijk met 16-11.
Bedankt voor het invallen Lisette, Rob en Annika!