H.V.S. E1 – Wijk aan Zee

ingevoerd op 3-12-2012

Ons team bestond uit; Jasmijn aanvoerder (2de helft op doel), Jette, Kim, Lotte, Elise, Djoa en Isa (1ste helft op doel).
Gelukkig mochten we met die harde wind thuis spelen, het stormde buiten. We begonnen heel goed wat vooral te danken was aan onze goede keepster, Isa wist een heleboel ballen uit het doel te houden. We gingen de rust in met een 0-1 achterstand.
Na een rustpauze gingen we er weer voor. Helaas had een tegenstander een goed stoorzender op het middenveld waardoor we vaak de bal verloren. Ondanks een paar mooie schoten op het doel van Wijk aan zee wisten we niet te scoren. Zij helaas wel, de eindstand was 0-10.
Na het hand schudden gingen we moe van de wedstrijd weer door de harde wind naar huis toe.