ingevoerd op 3-12-2012

Zondag 2 december E1 – DSS

De meiden hadden er weer zin in.
We zijn blij dat de twee kanjers Lisanne en Babette mee spelen met ons.
Kim stond de eerste helft op doel en heeft schitterden ballen tegen gehouden maar ook heel scherp een bal net van de doellijn kunnen weghouden.
Jette stond goed te storen en heeft gevochten om de bal in het bezit te houden van HVS.
Na 5 minuten scoorde DSS het eerste doelpunt. Dit is direct opgepakt en Lisanne deed een mooie poging om vanaf de hoek te scoren.
Na deze mooie poging kregen Isa de kans en deze heeft zij glansrijk benut het is 1-1 mooie actie en dat binnen de 6e minuut.
Het is een spannende strijd tussen de beiden teams.
DSS maakte nog een doelpunt wat ervoor zorgde dat Lisanne gooide vanaf een grote afstand en scoorde wat een doelpunt het is 2-3.
Ondanks dat alle meiden van HVS zicht goed opstelde en uitstapte gigantisch gewerkte eindigde de eerste heeft een stand van 2-5.

Ook de tweede heft van een genot om naar te kijken.
In de tweede heeft stond Djoa op doel even een radslag tussen door en dan nog even snel een bal eruit houden top. Wat hebben de keepers het druk gehad in deze wedstrijd. Het vrijlopen van Elise en het verdelingen van Lotte en Babette zorgt ervoor dat DSS niet te veel kon scoorde.
Heel goed gedaan allemaal.
DSS liep uit en onze doelpogingen hebben niet tot een doelpunt kunnen leiden in de tweede helft.
Het bleef spannend iedereen heeft heel hard gewerkt en niet te vergeten we zijn nog maar net begonnen met competitie spelen. Iedere wedstrijd groeien we allemaal het gaat goed en ik ben trots op dit resultaat.
Babette en Lisanne heel erg bedankt voor het meespelen en we hopen dat we jullie nog een kunnen vragen.