HVS E1 -JHC E1

Zondag 16 december 13.30 uur

We moesten thuis in de Molentocht handballen tegen JHC E1. We hebben er allemaal veel zin in en Lisanne doet ook mee vandaag, zodat we een wissel hebben.

Isa gaat de 1e helft op doel en de mascotte wordt in doel gezet. JHC mag beginnen.
Na 2 minuten valt het 1e doelpunt voor ons (HVS), gemaakt door Elise. Goed hoor Elise! Wij allemaal super blij en rennen weer snel terug naar de cirkel. Dan wordt het 1-1, maar na 5 minuten maakt Kim een mooi doelpunt 2-1. Er komen verschillende kansen voor beide teams en er wordt leuk gehandbald. 3 minuten voor rust maakt Kim een doelpunt 3-1 en 40 seconden voor rust nog één 4-1.

Super hoor! Isa is in top vorm op doel, ze houd een heleboel ballen tegen, goed hoor!
Met blije hoofdjes gaan we de rust in, even wat water drinken en wisselen van keeper.
Nu is Djoa de keeper en ook zij heeft er zin in. Nu mag HVS beginnen. Jette, Elise, Jasmijn, Kim, Isa en Lotte staan klaar op de middenlijn. Daar gaan we weer. Na 1,5 minuut maakt Isa een mooi doelpunt 5-1. Er wordt goed verdedigd en best goed overgespeeld. Kim maakt na 5 minuten 6-1. Dan maakt JHC een doelpunt 6-2. Weer een kans voor JHC, maar goede redding door Djoa. Na 10 minuten spelen maakt Isa 7-2, maar dan maakt JHC twee doelpunten, dus 7-3 en 7-4. HVS weer in actie en Kim maakt 8-4. Al snel wordt het 8-5. JHC komt terug, weer een schot op doel, maar Djoa houd de bal knap tegen. Ze raakt geblesseerd, dus gaat Isa weer in doel.
Er wordt weer verder gespeeld, gelukkig kan Djoa even later weer meedoen, maar HVS is het even kwijt. JHC maakt 8-6, 8-7, 8-8.
Ohhhhh wat is het spannend en in de laatste secondes maakt JHC een doelpunt, dus eindstand is 8-9.

Jammer meiden, maar we hebben wel lekker gehandbald, het was leuk!!
Marijke en Bianca moeten we trouwens ook niet vergeten, zij zijn top coachen en super lief voor ons, bedankt dames!
Iedereen gezellige feestdagen toegewenst en dat het maar een sportief 2013 mag worden.