HVS E1 – DSO E1

Zondag 13 januari 2013

De eerste helft staat Kim op doel.
Spelers: Jette , Kim, Lotte, Isa, Elise, Djoa, Lisanne.

Als snel heeft Lisanne een mooie kans. Daarna is er een kans voor DSO om te scoren maar mislukt. Ook Isa krijgt nog een kans. Dan komt DSO weer in de buurt. Maar dan scoort Lisanne bijna. Weer een kans voor de tegenpartij en ditmaal daarna een mooie kans voor Elise. Er wordt echter nog steeds niet gescoord. Maar dan scoort DSO 0-1. Isa scoort dan de 1-1 en als snel is het 2-1 door Isa. DSO komt terug en maakt 2-2 en 2-3.

Rust

In de tweede helft staat Djoa op doel.

Kim krijgt al snel een kans  en scoort de gelijkmaker en is het 3-3. Het wordt steeds spannender want de teams zijn aan elkaar gewaagd.
De 3-4 valt voor DSO. Isa scoort bijna maar Kim scoort weer de gelijkmaker, 4-4. Dit doet ze helemaal alleen recht voor het doel. Knap hoor. Dan volgt er een heel mooi doelpunt door DSO en is het 4-5. De HVS meiden worden een beetje moe. Er is geen wissel vandaag dus ze moeten heel hard werken. Er volgt 4-6 voor DSO,  4-7 en de eindstand wordt vlak voor tijd 4-8 voor DSO. Jammer genoeg niet gewonnen maar, wel heel hard gewerkt en goed ons best gedaan!

We worden steeds een klein beetje beter.
Lisanne weer bedankt voor het invallen!

Groetjes Jette Beers