HVS E1 tegen ZAP E1

zondag 27 januari 2013

We spelen thuis in de Molentocht tegen ZAP, ik (Lotte) ben de aanvoerdster vandaag. Aimee en Babette komen ons team weer versterken, daar zijn we heel blij mee. Vandaag doet Troy ook met ons mee, hij gaat op doel. Super hoor!

HVS begint met de bal. We doen goed ons best en proberen goed over te spelen. Dat is wel moeilijk want ZAP gaat niet terug naar de cirkel, maar storen met z’n allen. We kijken goed naar wie we de bal kunnen gooien en iedereen komt aan bod! We komen alleen vaak niet verder dan de middenlijn, dan heeft ZAP de bal weer afgepakt. Troy doet het echt super op doel en houd veel ballen tegen. Maar na 15 minuten maakt ZAP het eerste doelpunt (0-1). Dan volgen er nog 3 doelpunten, dus de rust stand is 0-4.

RUST

Na de rust begint ZAP met de bal, al vrij snel is het 0-5. ZAP gaat de tweede helft wel wat meer terug naar de cirkel, waardoor wij iets makelijker kunnen overgooien. De meiden van HVS doen goed hun best en Troy staat z’n mannetje wel in het doel, hij houd weer veel ballen tegen! Na 10 minuten is het 0-6 en dan maakt Kim een mooi doelpunt voor HVS (1-6) Er wordt leuk gehandbald en iedereen krijgt de bal. 3 minuten voor tijd maakt Isa een mooi doelpunt (2-6) en 1 minuut voor tijd maakt ZAP nog een doelpunt (2-7).

Eindstand 2-7.
Het was een leuke, spannende wedstrijd en HVS heeft goed gespeeld!!