Tornado C3 – H.V.S. C1

Zaterdag 2 februari

Afgelopen zaterdag moesten we uit handballen tegen Tornado. Deze keer deden Maud & Xanna mee van de C2.
Nadat we waren warmgelopen,  hadden overgegooid en de keeper (Lysanne voor de 1e helft) hadden ingegooid ging de wedstrijd beginnen.

Tornado mocht beginnen met de bal. Tornado scoorde al snel via de cirkel, 1-0. Maar daar lieten we het niet bij, doordat we snel overspeelden kwam ik (Merel) vrij te staan op de cirkel. Maud zag het en speelde mij aan, 1-1. De tegenpartij had weer een mooie aanval, 2-1. Via een break-out maakten ze ook nog een doelpunt, 3-1. Nadat we een aantal keer hadden rond gespeeld speelde ik Maaike aan en ze maakte een mooi doelpunt van afstand, 3-2. Nu hadden wij ook 2x een mooie break-out maar jammer genoeg gooide Maud 1x tegen de binnenkant paal en 1x net aan naast. Maar we kwamen terug, ik speelde Mette aan en ze maakte een mooi doelpunt net tussen de handen van de keeper door, 3-3. Tornado liet het hier niet bij en maakte 4-3. Hierna had Mette een mooie break-out maar jammer genoeg mis. In de laatste 5 seconden maakte Tornado nog een doelpunt, 5-3.

Rust.

De 2e helft ging Mette op doel. Meteen had Mette een mooie redding vanuit de hoek. Ik was doorgebroken maar gooide helaas op de paal. Mette kon natuurlijk niet alles tegen houden, 6-3. Lysanne gooide op doel, ze gooide heel hard maar wel mis. Maar Maud maakte even later gelukkig 6-4. Hierna had Mette 6 mooie reddingen achter elkaar. Knap hoor! Lysanne gooide weer erg hard op doel maar gooide jammer genoeg weer mis. Ik was ook weer een keer doorgebroken op de cirkel maar gooide recht op de keeper. Even later maakte Maaike het weer goed, 6-5. Ook hadden we hierna nog een mooie hoekbal, 6-6. Ik gooide Lysanne mooi aan en ze gooide dit keer, weer erg hard, hoog in het hoekje, 6-7. Toen kwam de tegenpartij weer even in actie, 7-7. Maaike was het er niet mee eens en maakte nog maar even een doelpunt, 7-8. Het werd weer spannend, 8-8. Gelukkig maakte Maud een doelpunt, 8-9. In de laatste 5 minuten heeft de tegen partij nog 2x gescoord, 9-9 & 10-9. In de laatste minuut maakte Maud het laatste doelpunt, gelukkig, 10-10.

Einde wedstrijd, een mooie gelijkstand meiden goed gedaan!!