Hugogirls – H.V.S C1

Vandaag speelde we tegen Hugogirls in Heerhugowaard. We hadden geen wissels.

Hugogirls begon met de bal en de wedstrijd was begonnen. Het eerste  doelpunt werd gemaakt door Hugogirls, 1-0. Maar daar bracht Maaike verandering in en scoorde 1-1. Ook Lysanne maakte een doelpunt. Daarna Maaike en Jenita en het stond nu 1-5. (het doelpunt van Maaike werd later weer geschrapt omdat hij er toch niet in zat. Het stond nu dus eigenlijk 1-4.) De tegenstander maakten een doelpunt. Merel scoorde 2-5 en daarna Hugogirls. 3-5. Toen het rust was stond het 3-10 (gescoord door Merel, Lysanne(2x), Maaike, ikzelf.)

De tweede helft stond Jenita opdoel en begonnen wij met de bal en Merel scoorde 3-11. Hugogirls maakte er 5-11 van. Merel scoorde weer en ook Mara maakte een mooi doelpunt. 5-16 door Merel. 6-16 door Hugogirls en Lysanne maakte 6-17. Hugogirls 7-17. Nadat Mette in de eerste helft op doel stond, wilde ze graag in het veld en maakte 2 doelpunten, 7-19. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Hugogirls maar telde eigenlijk niet mee omdat de zoemer al gegaan was. Maar alsnog maakte dat niet uit want we hebben gewonnen met 8-19!

Zonder wissels hebben we het uiteindelijk toch nog goed gedaan! Mette je doet het super goed op doel.