KSV E2 – HVS E1

Zaterdag 6 april 2013

Het was de eerste wedstrijd buiten en Isa stond de eerste helft op doel. Wij hadden de bal en KSV had het doel. Het was best een beetje koud maar gelukkig hadden we ons warm aangekleed en scheen het zonnetje.
In de allereerste minuut scoorde Kim gelijk het eerste doelpunt voor ons. 0-1 hoera!! Er wordt goed door ons overgespeeld maar ook door KSV.
Die proberen ook te scoren en Isa kan de bal net niet goed tegenhouden, dus 1-1. Dan komen wij weer terug dan maakt Kim 1-2, hoera!!!!!!!!!!!!! Ik gilde het uit! Dan krijgt Kim weer een kans maar gooit tegen de doelpaal. Jammer. Maar ze maakt al snel de 1-3! Dat gaat goed!
Ik krijg ook nog een kans om te scoren maar er stonden teveel spelers voor mij dus lukte het niet.

Rust

Na de rust staat Aimée op doel. Als snel weet Kim weer te scoren in de tweede helft, 1-4.
Maar dan scoort KSV de 2-4.
KSV krijgt nog een kans maar Aimée weet de bal heel mooi te stoppen met haar handen. Babette wordt heel mooi aangespeeld door Isa en doet dan een doelpoging maar mist helaas.
Dan scoort Kim 2-5 en Isa 2-6 KSV probeert terug te komen maar Djoa verdedigt heel goed en geeft ze geen kans om te scoren.
Dan volgt er nog een poging van KSV maar die gaat tegen de lat. De keeper van KSV weet weer een poging van Isa mooi te stoppen. Maar dan scoort Kim de 2-7. Zij werd heel mooi aangespeeld door Elise. Dan scoort Isa de 2-8 en heeft Kim nog een kans maar de bal komt tegen de doelpaal. Maar in haar tweede poging scoort ze alsnog 2-9.

De eindstand is 2-9, dus we hebben eindelijk een keer gewonnen!!!
Wat zijn we blij! We hebben goed ons best gedaan!