DSO tegen HVS C1

De eerste helft stond Mette op het doel. Roos en Annika versterkten ons team. Het eerste punt werd door Maaike gemaakt 0-1. DSO maakte gelijk. Daarna scoorde DSO 2-1 maar Mara maakte de gelijkmaker. Daarna scoorde DSO 3-2 Jenita zorgde ernvoor dat we weer gelijk kwamen. DSO maakte 4-3 maar daar was Maaike met weer een gelijkmaker. Vervolgens kwam Lysanne en maakte het 5 doelpunt, DSO maakte weer gelijk, maar daar was Lysanne weer en vervolgens Maaike nog eens. De rust stand was 6 -7.

De tweede helft stond Lysanne op het doel. Maaike maakte nog een mooi doelpunt maar daarmee hield het voor ons op. DSO kwam na de rustende sterk naar voren. Zij kregen van de scheidsrechter 3 gele kaarten en zelfs een speler die voor 2 minuten uit het veld moest. Helaas konden we daar geen gebruik van maken. We verloren uiteindelijk met 11- 8.

Roos en Annika bedankt voor het meespelen en tot woensdag allemaal bij de bekerwedstrijd.