We spelen uit in Velsen-Noord tegen HCV E1. Ik (Lotte Benko) ben de aanvoerster vandaag.
We moeten ver rijden voor deze wedstrijd.
We lopen ons eerst warm en gaan ingooien.
Dan gaat de wedstrijd beginnen,

HVS begint met de bal. Djoa staat de eerste helft op doel en houd veel ballen tegen. Super goed! Er wordt goed gehandbald en de eerste paar minuten zijn we aan elkaar gewaagd. Na 7 minuten spelen is het 1-0 voor HCV en vrij snel daarna 2-0. Dan neemt HCV het spel in eigen hand. Ze duiken er steeds tussen, waardoor wij de bal kwijt raken. Toch krijgen we een paar kansen om op doel te gooien, maar ze gaan er niet in. We blijven goed ons best doen. Ruststand 2-0

RUST

Na de rust staat Kim op doel. HCV begint met de bal. Het is een mooie wedstrijd en HVS laat zich niet uit het veld slaan, ook al heeft HCV het meeste bal bezit. We gooien goed over, maar ook nu raken we de bal steeds weer kwijt. Na een paar minuten is het 3-0. En na 15 minuten is het 4-0. Wij gooien ook een paar keer op doel, maar de bal wil er niet in! HVS verdedigd super goed en Kim is top aan het kiepen. Dan wordt het toch nog 5-0 en zo eindigt de wedstrijd.