Tonegido C2- HVS C1

ingevoerd op 25-11-2013

Zaterdag 23 november moesten wij handballen tegen Tonegido C2.

1e helft:

We stonden als snel 1-0 achter. Maaike, Tessa, Xanna en Maud besloten om daar wat aan te doen en brachten ons weer op voor sprong. Nu was de stand 1-4 in het voordeel van Hvs. Maar ook Tonegido was van plan om niet te verliezen en knalde er gelijk een paar in. Nu was de stand 4-4. Nu was het weer onze beurt. Vanaf de cirkel scoorde Tessa 4-5, Roos maakte de 4-6 met een mooi sprongschot en Isa maakte een mooie beweging en scoorde 4-6. Vlak voor de rust werd er nog een doelpunt door Tonegido gemaakt.

Fuuuutt het was rust:

We gingen met 5-7 in ons voordeel de rust in. In de eerste helft waren er al 2 gele kaarten tegen ons en ook een aantal penalty¡s. Er werd gespeeld met een te grote bal en daardoor maakten wij veel slordige foutjes. Daarmee waren wij in het nadeel. De scheids was lekker koppig en wilde niet van bal veranderen. Dat was best wel lullig want Tonegido zelf liet ook een aantal keer de bal vallen waardoor wij konden scoren.

2e helft:

De 2e helft begon en iedereen natuurlijk chagrijnig omdat die bal vervelend speelde. Maud startte heel mooi in vanuit de hoek en scoorde 5-8. Tonegido kwam terug in de wedstrijd en maakte de stand weer gelijk. Nu stond het 8-8. Jenita bracht ons weer op kleine voorsprong 8-9. Tonegido trok de stand weer gelijk 9-9. Daarna kwam er weer een reeks van doelpunten voor Hvs: Maud 9-10, Maud 9-11, Xanna 9-12 en daarna weer Maud 9-13.  Het einde van de wedstrijd naderde. Ook deze helft hadden we wat penalty¡¦s tegen en zelfs een keer 2 minuten. Tonegido wilde graag winnen en ze werden steeds feller. Uiteindelijk leverde dat 11-13 voor ze op. Nog heel even en dan hadden we gewonnen¡K Maar we waren er  nog niet. Maud maakte weer een heel mooi doelpunt en we stonden nu 10-14 voor. De laatste secondes tikten op de klok en net voor tijd werd er nog een doelpunt gemaakt door Tonegido.

Jeej  Deze wedstrijd hebben we weer gewonnen  We hadden veel penalty s tegen en zelfs 2 gele kaarten en 2x 2 minuten, strenge scheids zeg   Ik weet niet of het terecht was maar we hebben gewonnen en daar waren we blij mee We staan nu zelfs 2e of 3e dus dat gaat de goede kant op