Zaterdag 16 mei moesten we handballen tegen Kleine Sluis.
Kleine Sluis verloor met tossen en wij kozen voor het doel.
Omdat Maud en Mette niet mee speelden moest Joël uit de D1 invallen.

1e helft:
We speelden wat heen en weer en hadden een paar kansen op doel die de keeper van Kleine Sluis allemaal tegen hield. Kleine Sluis was ontzettend fel en scoorde 0-1. Eigenlijk was het een beetje een zooitje bij in de verdediging. En een beetje aan het einde van de 1e helft stond Kleine Sluis 8-0. Maar door een slordigheidje van Kleine Sluis konden wij dan eindelijk scoren. Ik(Xanna) scoorde 1-8. Tessa maakte ook een mooi doelpunt, 2-8. Als je naar die gezichten van ze keek werden ze hierdoor ontzettend chagrijnig ook al stonden ze 2-8 voor. Kleine Sluis ramde er nog 1 in daarna Marente en daarna weer Kleine Sluis. De stand toen we de rust ingingen was 3-10 voor Kleine Sluis.

Rust:
We gingen naar de kleedkamer en dronken wat limonade. In de 2e helft zouden we beter moeten sluiten en meer kansen maken in de aanval.

2e helft:
Kleine Sluis ging er weer tegen aan maar wij hadden nog niet opgegeven. Kleine sluis ramde de een na de ander op doel en het stond 3-14. Kleine Sluis had maar 1 wissel en dat voelde wij in het spel. Daardoor wisten wij dan ook een aantal keer te scoren. Het ging om en om en het stond dus uiteindelijk 9-22. Jenita heeft de 4-15 gemaakt, Marente 5-15, Isa 6-16, Tessa 7-18 en 8-20 en Joël, die moest invallen, 9-22. Het doelpunt van Joël was dan ook het laatste doelpunt dat we wisten te scoren. We speelden nog door en de eindstand was uiteindelijk 9-26 voor Kleine Sluis. We bedankten elkaar en toen was de wedstrijd af.

Meiden, ontzettend jammer dat we niet hebben kunnen winnen. Ik ben er wel trots op dat we beter hebben gespeeld dan de vorige keer want toen was de eindstand iets van 33-5. Joël bedankt voor het invallen en je mooie doelpunt. Volgende keer beter dan maar.