HVS F1 – Kleine Sluis

21-09-2014

De meiden zijn er weer helemaal klaar voor. Wij mogen als eerste van start. Babette krijgt de bal en benut de kans meteen; 1-0
We spelen aanvallend en de meiden hebben goeie kansen. Jette waagt een poging, maar de keeper heeft hem. Daarna blijven we goed aan de bal en spelen lekker over. Toch krijgt Kleine Sluis ook mooie kansen, ze weten ook te scoren eerst 1-1 en daarna komen we 1-2 achter.
Het is ook niet gemakkelijk voor Djoa, want ze kijkt steeds recht in de zon.
Er volgen een aantal goeie kansen voor HVS, maar Kleine Sluis is ook sterk. Gelukkig weet Babette de bal te bemachtigen en wordt het 2-2. We staan gelijk!
Djoa doet het erg goed op doel, ze heeft een prachtige redding. Daardoor blijven we aan de bal en kan Babette weer een kans benutten en staan we voor met 3-2. Het is een prachtige goal.

In de tweede helft krijgt Kleine Sluis een goede kans maar door een prachtige redding van Djoa, voorkomt ze een goal. De meiden weten Kleine Sluijs goed te storen, waarna we weer een mooie poging kunnen doen op hun doel, de keeper pakt hem in eerste instantie, maar Babette weet met een handige bal alsnog te scoren: 4-2. We zijn los.
Sanne stoort ook lekker, waardoor we weer aan de bal komen. Jette is aan de bal en Aimee loopt heel goed mee. Goal door Jette: 5-2 en daarna volgt al snel de 6-2. Nu is Kleine Sluis in het nadeel want in de tweede helft heeft hun keeper steeds de zon in het gezicht.
Onze goalgetter Babette scoort daarna de 7e en 8e goal,
Tenslotte heeft Kleine Sluis een mooie aanval en ze scoren, een mooie eindstand en een prachtige prestatie van onze meiden: 8-3.