HVS F1 – Dynamo F1 4-7

26 oktober 2014

Het was de eerste zaalwedstrijd voor ons van dit jaar. Merel deed voor het eerst met ons mee en die was al best goed. We begonnen goed en toen Djoa in het veld kwam, maakte ze gelijk de 1-0. Met een hoge worp gooide een meisje van Dynamo over Aimée heen en toen was het weer gelijk. Na een mooie aanval leken we weer op voorsprong te komen, maar de keepster redde op het mooie schot van Djoa.
Nadat Babette net had gemist uit een jippie en Aimée goed had gered, kwam Dynamo toch weer op voorsprong, 1-2. Maar Babette scoorde weer de gelijkmaker. Net voor rust speelde Babette Djoa mooi aan en die scoorde 3-2.

In de tweede helft ging het helemaal niet meer zo goed met ons. Dynamo kwam gelijk en liep uit naar een 3-7 voorsprong. In de laatste minuut wist Babette nog wel 4-7 te maken. Jammer dat we de eerste zaalwedstrijd verloren maar we hebben in de eerste helft wel goed gehandbald en we hebben veel plezier samen.