Doelpunten regen voor HVS F1 tegen ZAP F2

Zaterdag 29-11-2014

Helft 1 op doel: Aimee

Z.A.P begint met de bal, ze gooien maar wij zijn ze te slim af Merel krijgt een kans en een mooie rechte bal gaat er in ze scoort 0-1. Z.A.P begint weer op de middenlijn Jette rent erheen ze heeft hem ze gooit naar Babette.
Babette gooit hem terug naar Jette. Jette gooit met een mooie bal in het doel 0-2. Z.A.P begint op de middenlijn maar meike is hun te slim af ze stuitert naar het doel en ze scoort 0-3. Er word goed overgespeeld Lotte Benko rent naar het doel ze scoort 0-4. Z.A.P mag op de middenlijn beginnen ze gooien Babette gooit snoeihard jammergenoeg tegen de paal Djoa vangt hem ze gooit en scoort 0-6. Z.A.P is al begonnen op de middenlijn Meike pakt hem ze probeert te gooien op doel maar het is te ver. Lotte Stoop begint en jammer mis. Merel rent naar het doel en gooit en scoort 0-7
Merel komt weer in actie en gooit weer op doel en scoort 0-8. Babette krijgt een mooie bal van Jette en scoort 0-9. Djoa scoort en het is 0-10.

Rust

2e helft, Floor staat nu op doel en later ook nog Merel en Jette.

HVS begint met de bal Aimee gooit op doel en scoort 0-11. ZAP mooie poging maar toch mis.
Lotte Benko scoort 0-12. Jette mooie poging maar recht in de handen van de keeper. Faye scoort haar allereerste doelpunt! 0-13. Lotte Stoop scoort ook voor het eerst in een wedstrijd ons 14e doelpunt.

EINDSTAND 0-14!!!!!!!!!!!!!!

Fantastisch gespeeld en weet je wat heel bijzonder is….? Alle meiden hebben een keertje gescoord in deze wedstrijd!


Groetjes Jette Beers.