Wedstijdverslag Kleine Sluis E4 – Vesdo E1

Uitslag Kleine Sluis E4 - Vesdo E1 : 0 - 19

Vandaag mochten we ons om 8:15 verzamelen bij de voetbalkantine voor de reis naar Anna Paulowna.

Voor de meeste ouders en ook sommige kinderen was dit erg vroeg. Zeker omdat sommige ouders gisteravond nog gesignaleerd waren op de kermis.

We konden bijna met het hele team beginnen, behalve Jero, want hij was mijn zijn familie een weekendje weg.

Na de aftrap gingen we gelijk aanvallen en na ongeveer 2 minuten kwamen we door een doelpunt van Jay op 1-0 voorsprong.
Vesdo was veel meer in de aanval en het team stond goed opgesteld. Er was geen doorkomen aan voor Kleine Sluis.

Het verschil tussen Kleine Sluis en Vesdo was wel erg groot. De eerste helft werd afgesloten met 0-7 voor Vesdo. Doelpunten van Sem (2-0), Mick (3-0 en 4-0), Thomas (5-0 en 6-0) en nog een keer Jay (7-0)

Pauze

Na de pauze gingen we met uiteraard met goede moed terug het veld op en werd er weer vol op de aanval gespeeld. Kleine Sluis kon er helemaal niet uitkomen. Onze keeper Thomas had niets te doen en Thomas besloot dan ook snel dat hij ook wel in het veld mee kon doen.

De tegenstander zette in overleg 1 extra speler in het veld, maar dit mocht niet baten. Na 3 minuten waren er al 3 doelpunten gemaakt. Berry hield de wissels en de doelpunten bij, maar hij bleef maar doelpunten opschrijven.

We hebben dan ook gewonnen met 19-0, doelpunten van Troy, Perry, Joppe, Jero, Sem (6!), en van de keeper Thomas!