H.V.S. E1 tegen Kleine Sluis E3

ingevoerd op 21-09-2015

Na twee wedstrijden gespeeld te hebben waarvan een ruim gewonnen en de ander helaas ook ruim verloren was het afgelopen zaterdag een mooie gelijkwaardige partij waar beide vereniging kansen kregen. Helaas speelde we nog zonder de geblesseerde Djoa. Babette stond twee helften op doel omdat zij ook kampt met een blessure.

Kim opende de wedstrijd met de eerste goal waarna het weer vlot 1-1 werd. Ook de tweede goal mocht ze voor haar rekening nemen. Kleine Sluis raakte op dreef en zorgde voor de 2-2 en 2-3.  Maar nog voor rust maakte Jette een keurige 3-3. Deze 3-3 bleef zeer lang staan want wat stond iedereen goed te spelen en de keepers verrichte ook goed werk. Gelukkig hapte H.V.S. in de laatste 5 minuten toe en werd het 4-3 door Aimée waarna Kim er nog twee ingooide!

Klasse gespeeld, jullie zijn een top “ELFTAL” J!