Wedstrijdverslag HVS F1-DWOW?

ingevoerd op 19-10-2015

In een prachtige najaarszonnetje zijn de meiden van HVS er al ruim op tijd klaar voor. Na een heel gezellige handbalmiddag in t Zand hebben Charlotte, Juliëtte, Lotte, Maud, Nikki en Yaëlle er heel veel in in! Helaas is het voor het publiek al snel duidelijk; de F’jes van de tegenpartij zijn wel een beetje groter en sterker dan onze eigen enthousiaste F’jes…! En zij hebben ook nog eens twee fanatieke jongetjes in het team. De meiden zijn niet minder fanatiek en gaan er vol voor.

Een snelle aanval van één van de jongetjes zorgt al in de eerste minuten voor het eerste doelpunt, maar een hele goede actie van keeper Nikki houdt een volgende bal uit het doel. Ook een bal op de paal wordt door Nikki netjes uit het doel gewerkt. Helaas zorgt een snoeiharde bal van het andere jongetje toch voor 2-0. De meiden blijven vol overgave verdedigen, soms met meerderen op één tegenstander, maar de tegenpartij is echt te sterk. Het wordt al snel 3-0..
Een hele mooie actie van Yaëlle voorkomt een volgende aanval waardoor de meiden even op adem kunnen komen. Het overspel tussen onze F’jes gaat steeds beter, ze kunnen elkaar steeds beter vinden. Jammer genoeg blijkt dat niet voldoende om te voorkomen dat een tegenstandster er met de bal vandoor gaat en 4-0 op het bord zet.
Een knappe redding van Nikki voorkomt een snelle 5-0, maar die wordt helaas alsnog snel gemaakt. Een linke sliding zorgt voor de tijdelijke uitschakeling van Lotte, die gelukkig toch heel snel opknapt en het veld weer op rent!
De meiden gaan de rust in met 6-0 tegen, gelukkig blijven ze allemaal lachen en is de sfeer er niet minder om.

In de tweede helft komt er ondersteuning van Faye en Floor die net onder de douche vandaan komen na hun gespeelde wedstrijd..! Yaëlle gaat als keeper aan de slag en stopt meteen een eerste aanval. De F’jes werken goed samen waarbij Faye en Floor het team meenemen naar een hoger niveau! Een open doel zorgt helaas toch voor 7-0 en later wordt het ook 8-0, maar toen werd het vuurtje bij de ingevallen E’tjes aangewakkerd! Floor maakt met een mooie aanval het eerste doelpunt voor HVS en gaat daarna al snel voor de tweede! Lotte gooit net over, het derde doelpunt was erg dichtbij! Faye weet dat gaatje te vinden en mikt net boven de keeper HVS naar 8-3.

De coach van de tegenpartij wordt met de minuut fanatieker en zorgt ervoor dat ze door een vliegensvlugge aanval op 9-3 komen. Faye valt daarna razendsnel aan, maar haar bal wordt helaas gestopt. Charlotte probeert het met een balletje over alle verdedigers die helaas ook niet in het doel belandt. Een nieuwe aanval brengt de score op 10-3. Waar Lotte het dapper opneemt tegen een jongetje van een kop groter wordt het toch snel 11-3. Op het scorebord staat uiteindelijk 11-4, dus er is helaas een HVS doelpunt aan de pen ontsnapt…. Sorry voor de doelpuntmaakster!!

Wat hebben de meiden hard en dapper gestreden!