Tonegido E1- HVS E1

zaterdag 7 november 2015

Op tijd vertrekken naar Hippolytushoef voor de wedstrijd tegen Tonegido. Vandaag zijn Jette, Kim en Aimee er niet bij.

Na een goed begin waarin het op en neer gaat en Djoa bijna scoort, komt Tonegido met 1-0 voor.  Ook de het 2e en 3e doelpunt maken ze snel. Met tussendoor goede pogingen van Floor, Meike en  Babette.  Merel doet een goede redding en  Djoa krijgt de bal, maakt een mooie schijnbeweging en een doelpunt 3-1. Even later brengt Babette de spanning terug en maakt 3-2. Dan geeft Tonegido gas en loopt uit tot 7-2 wat ook de ruststand is.

In de 2e helft staan Floor, Babette en Merel afwisselend op doel. Krijgt Merel een penalty, gooien Lotte, Djoa en Maaike en Faye op doel, maar de enige die voor HVS weet te scoren in de 2e helft is Babette. De eindstand van de wedstrijd is 11-3. Helaas verloren maar wel heel goed gespeeld. Goed gedaan meiden.