HVS E1 - SVW E2

ingevoerd op 01-02-2016

Zwaar gehavend start HVS aan de wedstrijd. Kim, Merel en Lynn zijn geblesseerd. Jette ligt ziek inbed. Daarom valt Lotte Stoop in.

Toch gaat het wel meteen vanaf het begin erg goed. Floor onderschept de ene na de andere bal, Lotte Stoop verdedigd als een tijger en Babette houdt goed overzicht. Aimee bied zich goed aan en Faye en Meike dragen ook hun steentje bij. Lotte Benko is solide op de cirkel. En Djoa? Tja die heeft niet veel te doen op doel, maar als er dan een bal komt houdt ze die goed. Na 10 minuten staat het al 4-0. Djoa mag dan het veld in en Babette gaat op doel. Dat verandert niets aan de verhoudingen in het veld. Met rust staat het 9-0.

Tweede helft begin Aimee in het doel. De meiden blijven goed verdedigen en onderscheppen steeds de bal al voordat de tegenstanders bij de cirkel komen. Halverwege de tweede helft speelt SVW met een extra speelster. En Djoa staat weer op doel. Dit helpt allemaal niet, want HVS blijft scoren. Uiteindelijk wordt het 18-0. Goed gedaan meiden!