Verslag Lacom- HVS F1

7 januari 2017

De 1e wedstrijd van 2017 in een nieuwe poule, helaas kan Fien er vandaag niet bij zijn. Juliette is vandaag aanvoerder en begint op doel. Na een paar goede reddingen scoort Lacom 5 keer achter elkaar zonder dat HVS er echt aan te pas komt. Dan volgt er van Jyla een mooie poging, maar mist nipt.  Onze terriër  Nikki pakt de bal af en scoort 5-1. Hierdoor  lijkt Hvs wakker te worden en word de keeper van Lacom getest, helaas is die erg goed en houd alle pogingen van Maud, Yaelle en Nikki tegen. Lacom maakt er nog 1 en brengt de ruststand op 6-1.

Na een ferme toespraak van de coach  Maurice gaan ze aan de 2e helft beginnen. Lacom gaat gelijk door waar ze voor de rust aan waren begonnen en maken dan snel 3 doelpunten. Een goede poging van Yaelle, een goed actie van Chrissie en even later scoort Juliette . dan Nikki en even later Juliette weer. 10-4.

Na een paar  goede reddingen van Yaelle op doel, scoort  Nikki scoort nogmaals en Lacom 2 keer wat de eindstand op 12-5 brengt.