Biljarten, zondag 26 januari 2020

Verslaggever: Ard Rus

Zondagmiddag werden er slechts 3 poules afgewerkt van het Schagerbrugger Librekampioenschap 2020, biljart 4 bleef leeg.

 

In poule 4 was ”oud-winnaar” Michel van der Wardt goed bezig en won al zijn partijen, Wim Vonk staat op de 2e plek door 2 overwinningen maar heeft al 3 ”makkies” gehad en kan zijn borst nat maken op donderdag. Hij wordt op de voet gevolgd door de rest van de deelnemers in deze poule. Doordat er maar weinig poules zijn gaat bijna elke nummer 2 ook naar de finaledag.

 

In poule 6 is nog niets beslist, 3 man met 4 punten gevolgd door weer een oud winnaar ”Joop Kohnhorst” die volgens mij een beetje laag is ingeschaald. De winnaar van vorig jaar laat het een beetje afweten in deze poule, Anton kan de druk waarschijnlijk niet aan.

 

In poule 12 de grote verrassing van de avond, Gerard Stok, onze nieuwe snackbarchef, die lachend 3 partijen wist te winnen. Wellicht kwam het door zijn vredespijp, waardoor het af en toe een beetje mistig was op biljart 3, en zijn tegenstanders de ballen niet goed meer konden zien. Even dacht ik dat Jan Blaauw ook mee deed vanavond, maar er bleek een ander te zijn die de ballen niet op het biljart kon houden.

 

Het was weer een gezellige middag met een aantal enthousiaste toeschouwers en een goede barbezetting, Paul en Annet bedankt.

 

klik hier voor de tussenstanden 2020 (https://www.molentochtschagerbrug.nl/pg-26555-7-100427/pagina/biljart_2020_tussenstand.html)