Biljarten Vrijdag 27 januari

Alweer de laatste avond van de poulewedstrijden, de spanning stijgt!
Onze bardame Tonnie had de koffie om kwart voor 7 al weer klaar staan en Mirko en Erwin hadden de biljarts weer schoongemaakt en de ballen gepoetst. Op naar weer een gezellige avond.

Op bil;jart 1 de matadoren, de toppers uit het dorp in Poule 1, 
Alle Jan Metzlar was op zijn klompen de baas op deze avond, gevolgd door good old Jan de Graaf, Jaap Ligthart greep nest naast de prijzen, gevolgd door Ruud Kaag, Fred Baas en Daniel Bouwkamp.
Menig serie van boven de 10 werd op tafel gelegd en menig borrel werd achterover geslagen. Jaap genoot volop van de hardrock-muziek die uit de boxen schalde en van de luide verrichtingen op de andere biljarts.

Op biljart 3, de 020-poule, doordat  hun clubje al 7 wedstrijden achter elkaar niet heeft gewonnen was de stemming hier vrij rustig. Vincent Dekker kon het van zich afzetten en won 5 van de 6 partijen, gevolgd door Gerard Swart, die zelfs een fan uit Curacau had laten overkomen. Danny, jack, Peter en Jasper bleven wederom geslagen achter na weer geen overwinning, ze raken er wel aan gewend denk ik.

Op biljart 4, in het cafe, zou de jeugd wel even laten zien wat biljarten is. Er werd veel gelachen, gedronken en de week werd serieus doorgenomen en af en toe klonk er luid gejuich als 1 van deze toppers weer een prachtig punt scoorde. Marcel Kok en Mark Meijering gaan door naar de finales op zaterdag. Rikwin, Paul, Jeffrey en Dennis gaan dit jaar in training om in 2024 te pieken.

Zaterdagmiddag beginnen om 13.00 uur nog 20 mannen, (helaas geen vrouwen) aan de kwartfinales in 5 poules van 4.

Publiek is welkom.

Ard

Klik hier voor de tussenstanden (https://www.molentochtschagerbrug.nl/pg-26555-7-100427/pagina/biljart_2023_tussenstand.html)