Sterk in Fysiotherapeutische Zorg

 

Missie


Teitsma Fysiotherapie is een vooruitstrevende PlusPraktijk. Wij werken volgens de ‘state of the art’, wat wil zeggen dat wij werken volgens de laatste wetenschappelijk inzichten. Wij combineren dit met de expertise van onze therapeuten en stemmen dit af op de verwachtingen en hulpvraag van de patiënt.

 

Visie


Samen met de patiënt wordt een behandelplan op maat gemaakt. Dit behandelplan is opgesteld door gebruik te maken van gezamenlijke besluitvorming (shared decision making). Hierbij worden de hulpvragen en verwachtingen van de patiënt gekoppeld  aan de behandeldoelen.

Wij beschikken over een breed team van therapeuten met diverse specialisaties en expertise. We geven de patiënt de keuzevrijheid om samen met de juiste therapeut, de juiste behandelingen op het juiste moment af te stemmen. Vanuit ons team wordt de patiënt begeleid waarbij een actieve inzet van de patiënt wordt gestimuleerd. Het behandelplan is dynamisch van aard en kan tijdens het behandelproces worden bijgesteld.

Wij richten ons op twee componenten: patiënttevredenheid en behandelresultaat. We streven naar resultaten die beter zijn dan het landelijk gemiddelde. Dit bereiken wij door het stimuleren van een prettige werksfeer voor de collega’s en een optimaal en veilig klimaat voor de patiënt om te kunnen herstellen. Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met collega’s, huisartsen en medisch specialisten en zijn wij aangesloten bij diverse netwerken.

Hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit is waar Teitsma Fysiotherapie voor staat.  De praktijk is transparant zowel naar binnen als naar buiten. Wij laten ons daarom extern toetsen en mede hierdoor  zijn wij een PlusPraktijk. Alle  noodzakelijke zorg vindt plaats op een locatie in de Gemeente Schagen. Teitsma Fysiotherapie is wijkgericht en bevindt zich daardoor dichtbij huis.

https://teitsmafysiotherapie.nl/over-ons/missie-en-visie/

Teitsma Fysiotherapie