Fysiotherapie

 

Wat is fysiotherapie?


Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Bijvoorbeeld: te gespannen spieren, peesontstekingen, bandpijn en artrose. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld. Zoals o.a. de gevolgen van: M.S., Beroerte, Cara, Hartinfarct en verklevingen.

De klachten kunnen ontstaan tijdens het uitoefenen van werkzaamheden, ongelukken, spanning of als gevolg van veroudering. Met behulp van fysiotherapie kunnen de functiestoornissen gestabiliseerd, verminderd of verholpen worden. De daaraan gekoppelde beperkingen kunnen geoptimaliseerd, hersteld of verbeterd worden.

 

Wat doet uw fysiotherapeut?


De fysiotherapeut bij Teitsma Fysiotherapie stabiliseert, vermindert of herstelt de functiestoornis of de gevolgen daarvan samen met u! Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in beweging. Dagelijks houden zij zich bezig met het lopen, staan, zitten, springen en bukken van patiënten. Onze fysiotherapeuten maken u snel duidelijk dat het goed bewegen niet altijd vanzelfsprekend is. Ons menselijk lichaam heeft onderhoud nodig en bij de één is dat meer dan de ander. Samen met u wordt een optimaal behandelplan samengesteld met reële  doelen. Doelen die haalbaar zijn. Geen mens is namelijk gelijk, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders op behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeren van klachten.

Voor meer informatie klik hier

Ontdek hoe wij u kunnen helpen en meld u online aan of bel voor een afspraak!

Teitsma Fysiotherapie