Maatschappelijke Stage in sporthal Molentocht

Alle leerlingen in het derde jaar van het Regius moeten minimaal 30 uur Maatschappelijke Stage lopen.

DAT KAN HEEL GOED IN DE KANTINE VAN SPORTHAL MOLENTOCHT!!

Wij delen je graag in als kantinemedewerker op de zaterdag of zondag, dus neem contact op met:

Carla Rampen (0224-573447) of  Wim Vonk (0224-571717)

Laten staan voor homepagina

bestellen

 

Ron Jonkhout

Megategel

Wester

Ivar Noorman

 

Wim Vonk

Vesdo-kledinglijn geopend!!!

In samenwerking met Sportshop Bouwes kunnen we met trots de Vesdo-kledinglijn presenteren.

Klik op de button hier links op de pagina en je kunt digitaal kleding en tassen bestellen met Vesdo-opdruk. Dat is toch geweldig?

Hieronder vind je de speciale aanbieding die Bouwes (Michel vd Wardt) voor onze leden heeft samengesteld. Complete trainings-outfit voor het nieuwe seizoen, verkrijgbaar in de winkel in het Makado-centrum. Heb je geen tijd voor bezoek aan de winkel? Even een mailtje naar Michel vd Wardt (klikken) en het wordt geregeld.

Flyer VESDO

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Laten staan voor homepagina

Verantwoord

Alcohol

Schenken

Iedereen die achter de bar staat in de kantine (18+) van Sporthal Molentocht en alcohol schenkt moet verplicht Lees hier verder

Laten staan voor homepagina

Kledingactie HVS maandag 24 oktober

Maandag 24 oktober is het alweer tijd voor de HVS kleding actie!! Maandag na de herfstvakantie mag u uw overtollige kleding👚👖 schoenen👟👢👠dekbedden en gordijnen, (geen kussens en knuffels) vanaf 18.30u, graag in afgesloten zakken, aan de weg zetten. Vanaf 19u komen wij het bij u ophalen!! Succes met het uitzoeken en namens HVS alvast bedankt!!!

Laten staan voor homepagina

Opgelet, 

Ouders, ooms & tantes, opa's & oma's, kennissen, collega's, buren etc. opgelet want vanaf 1 oktober gaan de leden van HVS weer loten verkopen voor de Grote Club actie!! Een lot kost €3,- en maar liefst €2,40 komt ten goede aan de clubkas van HVS en bovendien vallen er mooie prijzen te winnen! U koopt toch ook een lot?!