Dubbele transfer van AZ naar Vesdo rond

 

De lijnen op de Vesdo-velden worden al jaren getrokken door het duo Gert Eriks en Mirko Helwig. Op deze site waren in mei 2016 foto's te zien van Mirko, die zichzelf had uitgenodigd voor een stage als lijntrekker bij AZ. Daar liep hij in Alkmaar door het materiaalhok van AZ tegen een paar keurige grasmaaiers aan, die volgens de materiaalmannen waren "afgeschreven" maar nog wel uitstekend maaiden. Handelsman Mirko begon met het bieden van de oud-ijzer-prijs en raakte langzamerhand bevriend met zijn AZ-collega's.

Zoals hij al hoopte, kregen de materiaalmannen steeds meer vrijheid om over de prijs te onderhandelen. Wekelijks hield Mirko contact met zijn "maten" en zo kwam vorige week de deal tot stand. Voor een zeer scherpe prijs kon hij de beide goedwerkende maaimachines ophalen. Op de foto wordt de deal bezegeld met een handdruk waarna onze lijnentrekker de maaimachines "afvoert" naar Schagerbrug. Komend voorjaar zullen onze velden dus knap geschoren worden door onze eigen mannen, mooie besparing en prachtige grasmat............ Mirko, bedankt!!!!

grasmaaiers

Laten staan voor homepagina

bestellen

 

Ron Jonkhout

Megategel

Wester

Ivar Noorman

 

Wim Vonk

 

Laten staan voor homepagina

Vesdo-kledinglijn geopend!!!

In samenwerking met Sportshop Bouwes kunnen we met trots de Vesdo-kledinglijn presenteren.

Klik op de button hier links op de pagina en je kunt digitaal kleding en tassen bestellen met Vesdo-opdruk. Dat is toch geweldig?

Hieronder vind je de speciale aanbieding die Bouwes (Michel vd Wardt) voor onze leden heeft samengesteld. Complete trainings-outfit voor het nieuwe seizoen, verkrijgbaar in de winkel in het Makado-centrum. Heb je geen tijd voor bezoek aan de winkel? Even een mailtje naar Michel vd Wardt (klikken) en het wordt geregeld.

Flyer VESDO

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Laten staan voor homepagina

 

Laten staan voor homepagina

Verantwoord

Alcohol

Schenken

Iedereen die achter de bar staat in de kantine (18+) van Sporthal Molentocht en alcohol schenkt moet verplicht Lees hier verder

Laten staan voor homepagina