Ons bereikte het trieste bericht over het overlijden van


    GERDA VAN DER WAL


Tientallen jaren heeft Gerda enorm veel betekend voor onze club. Wij zijn haar veel dank verschuldigd. Erwin, Tineke en overige familie wensen wij veel sterkte toe.
Bestuur, spelers en vrijwilligers van vv Vesdo.

 

Woensdagavond van 19:00 uur tot 19:45 uur is er gelegenheid tot condoleren aan de Menisweg 2 in Schagen (Uitvaartcentrum Dekker). Donderdagavond om 19:00 uur is de crematieplechtigheid in Crematorium Schagerkogge, Haringhuizerweg 3 in Schagen. 

 

Laten staan voor homepagina

bestellen

 

Ron Jonkhout

Megategel

Wester

Ivar Noorman

 

Wim Vonk

Vesdo-kledinglijn

In samenwerking met Sportshop Bouwes kunnen we met trots de Vesdo-kledinglijn presenteren.

Klik op de button hier links op de pagina en je kunt digitaal kleding en tassen bestellen met Vesdo-opdruk. Dat is toch geweldig?

Hieronder vind je de speciale aanbieding die Bouwes (Michel vd Wardt) voor onze leden heeft samengesteld. Complete trainings-outfit voor het nieuwe seizoen, verkrijgbaar in de winkel in het Makado-centrum. Heb je geen tijd voor bezoek aan de winkel? Even een mailtje naar Michel vd Wardt (klikken) en het wordt geregeld.

Flyer VESDO

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Laten staan voor homepagina

 

Verantwoord

Alcohol

Schenken

Iedereen die achter de bar staat in de kantine (18+) van Sporthal Molentocht en alcohol schenkt moet verplicht een Instructie Verantwoord Alcohol Schenken (IVA) volgen.  Lees hier verder

Laten staan voor homepagina