Laten staan voor homepagina

Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting 

Seizoenkaarten Vesdo gaan als warme broodjes!

Vrijdag werd in de Schager Courant het nieuws gemeld dat Vesdo als eerste (regionale) amateurclub seizoenkaarten gaat uitgeven voor 2017/2018.

Via deze ludieke actie, opgezet door bestuurslid Rikwin van Zanten, kunnen spelers en supporters hun betrokkenheid tonen bij onze mooie club. Daarnaast levert de aanschaf van een seizoenkaart een financiële bijdrage aan "Williams Day", voor aanschaf van een rolstoellift voor William Sintenie. Na een Vesdo-carriere van 45 jaar liep hij bij een tragisch fietsongeluk een hoge dwarsleasie op. De seizoenkaart kost slechts € 10,=, waarvan de helft ten goede komt aan het "Williams Day".

Binnen 2 dagen kan Rikwin melden dat er al 70 kaarten zijn verkocht!!! Dit wijst op een doorslaand succes, terwijl we nog 6 weken voor aanvang van de competitie zitten.

Op dinsdag 29 augustus en dinsdag 5 september van 19.00 - 20.00 uur kunnen de seizoenkaarten worden afgehaald in de bestuurskamer tegen contante betaling van € 10,=.

Bestellen kan per mail via mail rikwin (klik)

 

bestellen

 

Ron Jonkhout

Megategel

Wester

Ivar Noorman

 

Wim Vonk

 

Laten staan voor homepagina

Klik hier voor een vergroting

Na de laatste training is de Most Valuable Player van VESDO bekend gemaakt, wie zou de opvolger worden van Sven Ruiter, de winnaar van het seizoen 2015-2016.

Na een succesvol seizoen van Vesdo 1, wat uiteindelijk promotie naar de 4e klasse opleverde, was het keeper Roy Scheerhoorn die met 78 punten, de nummer 2 Kevin de Wit met 77 punten nipt voor wist te blijven, de bronzen medaille ging naar Peter Houtenbos met totaal 73 punten.

Op deze avond werd tevens afscheid genomen van Stefan van Maurik, die na jarenlange trouwe dienst voor het 1e een stapje terug gaat doen en in het 4e van VESDO wekelijks zijn kwaliteiten gaat tonen. Tevens werd de topscorer van de 5e klasse (28 doelpunten), Ben “de Parel” Bronder in het zonnetje gezet, hij ontving uit handen van trainer Michel van der Wardt een mooie actiefoto.

Laten staan voor homepagina

Vesdo-kledinglijn

In samenwerking met Sportshop Bouwes kunnen we met trots de Vesdo-kledinglijn presenteren.

Klik op de button hier links op de pagina en je kunt digitaal kleding en tassen bestellen met Vesdo-opdruk. Dat is toch geweldig?

Hieronder vind je de speciale aanbieding die Bouwes (Michel vd Wardt) voor onze leden heeft samengesteld. Complete trainings-outfit voor het nieuwe seizoen, verkrijgbaar in de winkel in het Makado-centrum. Heb je geen tijd voor bezoek aan de winkel? Even een mailtje naar Michel vd Wardt (klikken) en het wordt geregeld.

Flyer VESDO

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Laten staan voor homepagina

 

HVS ALV 20 sept.

Zet het maar alvast in je agenda. De ALV staat gepland op woensdag 20 september 2017!

Wij hopen vele leden en/of vrijwilligers te ontvangen. 

Laten staan voor homepagina

 

Orthovisio Fysiotherapie

Geachte leden,

Via deze weg willen wij u laten weten, dat onze website molentochtschagerbrug een extra pagina heeft gekregen genaamd Orthovisio Fysiotherapie. 

Voor verdere informatie omtrent Orthovisio fysiotherapie, wie zijn of wat is Orthovisio Therapie, openingstijden etc. verwijzen wij u naar deze pagina. 

Laten staan voor homepagina

 

Verantwoord

Alcohol

Schenken

Iedereen die achter de bar staat in de kantine (18+) van Sporthal Molentocht en alcohol schenkt moet verplicht Lees hier verder

Laten staan voor homepagina