Laten staan voor homepagina

bestellen

 

Ron Jonkhout

Megategel

Wester

Ivar Noorman

 

Wim Vonk

Vesdo-kledinglijn geopend!!!

In samenwerking met Sportshop Bouwes kunnen we met trots de Vesdo-kledinglijn presenteren.

Klik op de button hier links op de pagina en je kunt digitaal kleding en tassen bestellen met Vesdo-opdruk. Dat is toch geweldig?

Hieronder vind je de speciale aanbieding die Bouwes (Michel vd Wardt) voor onze leden heeft samengesteld. Complete trainings-outfit voor het nieuwe seizoen, verkrijgbaar in de winkel in het Makado-centrum. Heb je geen tijd voor bezoek aan de winkel? Even een mailtje naar Michel vd Wardt (klikken) en het wordt geregeld.

Flyer VESDO

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Laten staan voor homepagina

 

Orthovisio Fysiotherapie

Geachte leden,

Via deze weg willen wij u laten weten, dat onze website molentochtschagerbrug een extra pagina heeft gekregen genaamd Orthovisio Fysiotherapie. 

Voor verdere informatie omtrent Orthovisio fysiotherapie, wie zijn of wat is Orthovisio Therapie, openingstijden etc. verwijzen wij u naar deze pagina. 

Laten staan voor homepagina

 

Avia clubsparen! Help HVS!

Beste clubspaarders,

Goed nieuws voor alle verenigingen deze maand!

Ook dit jaar staat de maand februari weer in het teken van dubbele punten sparen, dus bij iedere tankbeurt (van 01-02 t/m 28-02) krijgt u met de clubspaarpas deze maand dubbele punten. Een mooi begin van het nieuwe jaar voor alle deelnemende verenigingen en voor u de gelegenheid om het clubsparen weer onder de aandacht te brengen bij uw leden en sympathisanten.

Veel succes met het clubsparen.

Met vriendelijke groet, 
Jan Pronk

AVIA Marees

**Mocht u willen gaan clubsparen voor HVS dan horen wij dat graag**

Laten staan voor homepagina

Verantwoord

Alcohol

Schenken

Iedereen die achter de bar staat in de kantine (18+) van Sporthal Molentocht en alcohol schenkt moet verplicht Lees hier verder

Laten staan voor homepagina