Maatschappelijke Stage in Molentocht

Ook dit jaar zullen de 3de-jaars-leerlingen van het Regius College hun "Maatschappelijke Stage" moeten invullen voor minimaal 30 uur.

Wat is er mooier dan dat lekker te doen achter de bar in DE MOOISTE KANTINE van de Regio?

We willen je daar graag voor indelen, als je wilt met vriend of vriendin. Uiteraard mag die vriend/vriendin ook van buiten Schagerbrug komen. DUS: Neem zo snel mogelijk contact op met één van ons en we gaan het regelen!!!

José Dekker (06-120 40 557)

Carla Rampen (06-10 68 33 59)

Wim Vonk (06-125 10 759)

Laten staan voor homepagina

bestellen

 

Ron Jonkhout

Megategel

Wester

Ivar Noorman

 

Wim Vonk

 

Laten staan voor homepagina

Vesdo-kledinglijn

In samenwerking met Sportshop Bouwes kunnen we met trots de Vesdo-kledinglijn presenteren.

Klik op de button hier links op de pagina en je kunt digitaal kleding en tassen bestellen met Vesdo-opdruk. Dat is toch geweldig?

Hieronder vind je de speciale aanbieding die Bouwes (Michel vd Wardt) voor onze leden heeft samengesteld. Complete trainings-outfit voor het nieuwe seizoen, verkrijgbaar in de winkel in het Makado-centrum. Heb je geen tijd voor bezoek aan de winkel? Even een mailtje naar Michel vd Wardt (klikken) en het wordt geregeld.

Flyer VESDO

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Laten staan voor homepagina

 

Grote Club ! HVS

📣 DE GROTE CLUB ACTIE GAAT WEER VAN START 📣

Dit weekend ontvangen de leden van HVS hun loten boekje. Vanaf zaterdag 16 september zullen zij hun familie, vrienden, buren, kennissen en collega's weer benaderen voor het kopen van een lootje! Een lot kost €3,- en 80% van dit bedrag komt ten goede aan HVS, daarnaast maakt u kans op mooie prijzen. Hopelijk halen wij ook dit jaar weer een mooi bedrag op!

Namens HVS alvast bedankt voor het kopen van een lot. 🤾‍♀️👍

Laten staan voor homepagina

Orthovisio Fysiotherapie

Geachte leden,

Via deze weg willen wij u laten weten, dat onze website molentochtschagerbrug een extra pagina heeft gekregen genaamd Orthovisio Fysiotherapie. 

Voor verdere informatie omtrent Orthovisio fysiotherapie, wie zijn of wat is Orthovisio Therapie, openingstijden etc. verwijzen wij u naar deze pagina. 

Laten staan voor homepagina

Verantwoord

Alcohol

Schenken

Iedereen die achter de bar staat in de kantine (18+) van Sporthal Molentocht en alcohol schenkt moet verplicht Lees hier verder

Laten staan voor homepagina