Topweekend voor Vesdo

Wat een geweldig weekend hebben we achter de rug als Vesdo-teams.

Het begon op zaterdag al vroeg toen de mannen van Vesdo JO12 onder leiding van Freerk en Peter hun koppositie verstevigden door een 2-13 overwinning bij Vrone in St Pancras.

Vervolgens gingen de JO17-spelers van Ruud en Gerard naar 't Veld om daar hun leeftijdsgenoten van VZV te laten zien hoe je doeltreffend met kansen om moet gaan (1-6 winst!).

Zondagochtend mochten de Vesdo 2-spelers al vroeg aantreden in Hippolytushoef om Succes 3 zoek te spelen, met een 2-5 winst werden de punten meegenomen naar Schagerbug. Daar aangekomen konden ze zien hoe Vesdo 3 ook weinig heel liet van tegenstander SRC 5. Die jongens mochten met een 4-2 eindstand zonder punten terug naar Schagen.

Vervolgens stond om 14.00 uur de 6-puntenstrijd tussen Callantsoog 1 en Vesdo 1 op het programma in het kustdorp. Binnen 5 minuten stonden de gastheren op een 1-0 voorsprong door een wereldgoal. In de loop van de eerste helft kwamen de mannen van het duo vd Wardt/Mettes beter in de wedstrijd door een flinke dosis vechtlust. Resultaat: vlak voor rust 1-1 door Jack Bruyn na een perfecte voorzet van JanJaap Swart. Na rust een beter Vesdo, dat door beter voetbal terecht op een 1-2 voorsprong kwam door Rasmik Tadevosyan. In een spannende slotfase kon de winst worden vastgehouden!

Allemaal hartelijk dank voor de medewerking aan dit mooie weekend, mannen!!!

Wim Vonk

Kantinediensten

De portemonnee hoeft NIET meer van tevoren bij Carla te worden opgehaald.

Op donderdag en vrijdag zal beheerder Pierre Mettes deze bij opening van de kantine klaarleggen.

Op zaterdag en zondag doet de kantinecoördinator dat.

Na afloop van de laatste dienst moet de gevulde portemonnee WEL gewoon bij Carla in de bus worden gedaan.

Laten staan voor homepagina

 

 

bestellen

 

Ron Jonkhout

Megategel

Wester

Ivar Noorman

 

Wim Vonk

Laten staan voor homepagina

Vesdo-kledinglijn

In samenwerking met Sportshop Bouwes kunnen we met trots de Vesdo-kledinglijn presenteren.

Klik op de button hier links op de pagina en je kunt digitaal kleding en tassen bestellen met Vesdo-opdruk. Dat is toch geweldig?

Hieronder vind je de speciale aanbieding die Bouwes (Michel vd Wardt) voor onze leden heeft samengesteld. Complete trainings-outfit voor het nieuwe seizoen, verkrijgbaar in de winkel in het Makado-centrum. Heb je geen tijd voor bezoek aan de winkel? Even een mailtje naar Michel vd Wardt (klikken) en het wordt geregeld.

Flyer VESDO

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Laten staan voor homepagina

 

Verantwoord

Alcohol

Schenken

Iedereen die achter de bar staat in de kantine (18+) van Sporthal Molentocht en alcohol schenkt moet verplicht een Instructie Verantwoord Alcohol Schenken (IVA) volgen.  Lees hier verder

Laten staan voor homepagina

Laten staan voor homepagina

Uitnodiging:

‘Wat voor club wil HVS over 5 jaar zijn’ 75 jarig bestaan in 2024

 

Voor wie : voor iedereen die zich betrokken voelt bij onze handbalvereniging (w.o. leden,  ouders, trainers, leiders, scheidsrechters, sponsors, bestuursleden, supporters, verige vrijwilligers en betrokkenen) 
Organisatie : HVS ism Rabo Versterkt!
Datum : woensdag 7 november om 19.30 uur in de kantine
Opgave : graag vóór dinsdag 6 november

 

Inhoud avond : De avond wordt geleid door een procesbegeleider van de NOC*NSF (Richard Steensma). Wij willen het met u hebben over o.a. de sterke kanten van de club en waar nog kansen liggen. Wat gaat er goed binnen de vereniging en welke zaken kunnen mogelijk beter. We willen kritisch, kwetsbaar en toch opbouwend bezig zijn met de toekomst van onze club. Daarom is het ook zo belangrijk dat een brede vertegenwoordiging vanuit de vereniging meedoet.


Deze avond staat in het teken van: 
Wat gaat goed en wat kan (nog) beter!

 

Laten staan voor homepagina

Kledingactie !! 

Maandag 29 oktober is het weer tijd voor de HVS-kledingactie 👔👗👞👖👠👕
Vanaf 18.30uur kunt u uw overbodige kleding, schoenen, dekbedden en/of gordijnen in afgesloten vuilniszakken aan de weg zetten. Vanaf 19uur zullen wij het bij u op komen halen. Succes met het uitzoeken van uw kleding, en namens HVS alvast bedankt!

 

Laten staan voor homepagina