HVS F1 uit bij Kleine Sluis F2.

zaterdag 16 april

“Regen en koud bij Kleine Sluis”.

 

Vol goede moed vetrokken de meiden van HVS F1 naar Kleine Sluis.

Met Maud als aanvoerder waren ze er klaar voor om de strijd met regen en Kleine Sluis F2 aan te gaan.

 

Jyla begon op doel en dat bleek een goede zet van coaches Chris en Anita want ze had meteen goede reddingen en wist de kansen van KS F2 af te weren.

Na goede kansen van Lotte van der Berg en Jyla waren de meiden toch net iets te veel bevangen van de koud en was het 1-0 voor KSF2. Met het aantrekken van extra kleding waren de meiden er weer klaar voor en had Nikki een mooie bal maar helaas op de paal. Met een snelle counter had KS F2 een goal 2-0.

Gelukkig was HVS scherp en scoorde Nikki meteen een goal 2-1.

 

De meiden waren toe aan rust. Een peptalk van de coaches en limonade in de kleedkamer zorgde voor een gretig team in de 2e helft.

Na over een weer kansen en mooie reddingen en goed rondspelen wist KSF2 helaas op 3-1 en 4-2 te komen.

 

Na aanwijzingen van Chris wisten de meiden goed naar voren te spelen en konden Maud en Juliëtte, Yaelle in scoringspositie brengen.  4-2 door de goal van Yaelle. HVS vocht zich goed terug en werd steeds sterker. Lotte bekroonde de inzet met een goal en daarmee 4-3. Helaas was er te weinig tijd om nog gelijk te komen. Eindstand 4-3. Na de shoot outs en een luide yell onder aanvoering van Maud konden de meiden onder een dik verdiende warme douche!!

 

Groetjes van Maud!