Biljarten zondagmiddag 29 januari

Verslaggever: Ard Rus

Klokslag 13.00 uur opende organisator Mirko de middag en konden de ballen gaan rollen. Zoals gebruikelijk op de zondagmiddag werden er 4 poules afgewerkt.

Poule 5:
Dick Tilstra begon aan een goede reeks van 3 overwinningen, gevolgd door Uitbater Coos de Wit, alles is in deze spannende poule nog mogelijk, niemand is kansloos.

Poule 6:
Ook in poule 6 was de spanning te snijden met als hoogtepunt het gelijke spel tussen Jieles de Visser en good old Cees Nobel, Jan Meijering is de goede 2e en ook de plaatsen 4, 5 en 6 zijn nog niet kansloos voor de poule-winst.

Poule 8:
Ondanks een trainingsstage in de Molentocht kon Arie Boontjes de verwachtingen niet waarmaken. Verrassend staat Ard Rus aan de leiding met 6 wedstrijdpunten, gevolgd door de zeker niet kansloze Andre Ligthart en Volkert Bakker.
 

Poule 10:
In poule 10 staat gastheer Wil Linting aan de leiding, gevolgd door debutant en biljarttalent Daan Rus en outsider Marcel Kok met beiden 4 punten. Rikwin van Zanten had zaterdagavond al gepiekt in de Vernes bij en met zijn vriend Gerard Ekdom.

De dames van de catering hadden het weer perfekt voorelkaar en kwamen regelmatig de zaal in met hartige hapjes wat goed in de smaak viel.
Wederom dank aan alle vrijwilligers en supporters, het was een gezellige middag in ons eigen kroeg. 

Klik hier voor de tussenstand biljartweek 2017