Biljarten, zondag 28-01

Verslaggever: Gerard de Boer

  • Biljart 1
  • Biljart 2
  • Biljart 3
  • Biljart 4
  • Biljart 5

Biljarten op zondagmiddag 28 januari 2018.

 

Deze zondag middag speelde poule 6, 10, 12 en 14.

Ik was zaterdagavond ook in ons gezellige café en kreeg de tip van onze eerste voetbalelftalspelers om op tijd naar huis te gaan om zondagmiddag fit aan het biljart te verschijnen. Hoe fit zij aan de oefenwedstrijd zijn verschenen weet ik niet.

In poule 12 gingen oud kampioenen Gerard en Jeffrey flitsend van start. Deze start kon Jeffrey wel volhouden, Gerard niet.

Op biljart 4 deden ze iets langer over de partijen, zodat uit deze poule zelfs een partij naar biljart 3 werd verplaatst. In biljart 1 en 2 werden in poule 6 en 10 mooie partijen en dit resulteerde ook in mooie tussenstanden na drie partijen.

In poule 6 zelf 3 man met 4 en drie man met 2 punten. Hier kan het nog alle kanten op. In poule 10 steek Jan de Vries er boven uit met een moyenne van 130 % en 6 punten.

In poule 12  gaan Jeffrey en Dennis aan de leiding en 4 man in de achtervolging. Verder viel hier op de Ed Krouse steeds beter gaat speler en zelf punten pakte tegen Ruud Jager.

Dat dit in 54 beuren ging mag de pret niet drukken. Het was toch een middag met enkele partijen van zeer veel beurten.

In poule 14 gaan Ruud en Erik aan de leiding met 6 punten een mooi moyenne.

De leiding van het toernooi Mirko, Erwin en John bevonden zich in een prachtig decor en geven vertrouwd leiding  aan dit prachtig evenement.

Daarnaast is het mooi op te zien hoe de toneel vereniging het innerlijke verzorgt.

Helaas is Tonny geblesseerd uitgevallen. Tonny beterschap en sterkte met je herstel!

Vanmiddag waren Paul en Ellen aanwezig en dit verliep op rolletjes, waarbij de lekkere hapjes wel heel lekker waren. Beide bedankt.

Rest mij mijn assistent bij het schrijven van een partij, Dani te bedanken voor het bedienen van het scorebord.

 

Groet Gerard de Boer

 

Klik hier voor de tussenstanden