Biljarten, zaterdagmiddag 26-01-2019

Verslaggever: Ard Rus

Zaterdagmiddag 26 januari, 12.45 uur in Ons Eigen Kroeg verzamelden de eerste deelnemers van het 34e Libre-kampioenschap van Schagerbrug.

De organisatie, Mirko en Erwin hadden de boel spik en span klaar staan: 4 biljarts, 8 lampen erboven, 4 scorebord-systemen en diverse beeldschermen met sponsornamen. De koffie pruttelde, kortom er heerste nu al een gezellige sfeer ondanks de 24, toch wat zenuwachtige deelnemers.

Wil Linting, Jasper de Cock en Leo Schager achter de bar, tijd om te beginnen met biljarten. Poule 2 op biljart 1, poule 9 op biljart 2 en poule 12 op biljart 3, pas later werd biljart 4 ook bespeeld door de talenten, jong en oud, grijs en kaal, blond en bruin, er waren nog geen dames aan de beurt vandaag, deze komen later in de strijd.

Al om 17.00 uur waren alle partijen gespeeld en konden de keu’s weer opgeborgen worden. Elke poule is nog spannend, er is nog bijna niemand die geen kans meer maakt om volgende week zaterdag de wisselbeker omhoog kan houden. Zie onderstaande link voor de tussenstanden in de poules 2, 9 en 12.

 

Tussenstanden biljartkampioenschap 2019